Gėrimai
PIENAS, kefyras, pasukos, išrūgos. Gėrimai pilstomi po 1l.
Jogurtas
Natūralus naminis jogurtas, graikiškas jogurtas. Nuo 400 ml iki 1l.
Grietinė ir grietinėlė
Kaimiška grietinė 40% rieb., pasterizuoto PIENO grietinė 35% rieb., jogurtinė grietinė 25% rieb. 365 ml ir 500 ml.
Pasterizuoto PIENO grietinėlė 35% rieb. 250 ml.
Sviestas
Kaimiškas sviestas pakuojamas po 200 g, 250 g, 500 g, lydytas sviestas (ghi sviestas) 250 g ir 350 g.
Varškė
Saldaus PIENO varškė, rauginto PIENO varškė, riebi kreminė varškė, rikota po 500 g.
Varškės sūriai ir saldaus pieno sūriai
Saldaus PIENO sūriai su spanguolėmis, džiovintais pomidorais, kmynais.
Varškės sūriai su kmynais, česnakais, įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis.
Švieži fermentiniai sūreliai
"Elegija" - minkštas Itališko recepto šviežias sūrelis.
"Solo", "Duetas", "Trio" - švieži, minkšti sūreliai su grybais, džiovintais pomidorais, pelenais, ciberžole. Pakuojami po vieną, du arba tris.
Švieži fermentiniai sūrio rutuliukai aliejuje stiklainėliuose.
"Fuga" - fetos tipo šviežias sūris, dažniausiai naudojamas salotoms gardinti.
"Mėnesienos sonata" - halumi tipo sūris skirtas kepimui griliuje ar keptuvėje, valgomas tik šiltas.
Užtepėlės ir lydyti sūreliai
Desertai
Desertiniai sūreliai su obuoliais ir cinamonu, kokoso drožlėmis, abrikosais, razinomis.
Saldi ir sūri karamelė, panakota po 120 ml ir 200 ml.