Švieži pieno produktai

Gėrimai

Pienas, kefyras, pasukos, išrūgos. Gėrimai pilstomi po 1l.

Jogurtas

Natūralus naminis jogurtas, graikiškas jogurtas. Nuo 400 ml iki 1l.

Grietinė ir grietinėlė

Kaimiška grietinė 40% rieb., pasterizuoto pieno grietinė 35% rieb., jogurtinė grietinė 25% rieb. 365 ml ir 500 ml.

Pasterizuoto pieno grietinėlė 35% rieb. 250 ml.

Sviestas

Kaimiškas sviestas pakuojamas po 200 g, 250 g, 500 g, lydytas sviestas (ghi sviestas) 250 g ir 350 g.

Varškė

Saldaus pieno varškė, rauginto pieno varškė, riebi kreminė varškė, rikota po 500 g.

Varškės sūriai ir saldaus pieno sūriai

Saldaus pieno sūriai su spanguolėmis, džiovintais pomidorais, kmynais.

Varškės sūriai su kmynais, česnakais, įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis.

Švieži fermentiniai sūreliai

"Elegija" - minkštas Itališko recepto šviežias sūrelis.

"Solo", "Duetas", "Trio" - švieži, minkšti sūreliai su grybais, džiovintais pomidorais, pelenais, ciberžole. Pakuojami po vieną, du arba tris. 

Švieži fermentiniai sūrio rutuliukai aliejuje stiklainėliuose.

"Fuga" - fetos tipo šviežias sūris, dažniausiai naudojamas salotoms gardinti.

"Mėnesienos sonata" - halumi tipo sūris skirtas kepimui griliuje ar keptuvėje, valgomas tik šiltas.

Užtepėlės ir lydyti sūreliai

Desertai

Desertiniai sūreliai su obuoliais ir cinamonu, kokoso drožlėmis, abrikosais, razinomis.

Saldi ir sūri karamelė, panakota po 120 ml ir 200 ml.

Naujiena - nuo šiol "Sūrio Džiazo" mėgėjai mūsų gaminių gali įsigyti elektroninėje parduotuvėje EKOMARKET!

Įdomu

Dažnai su klientais pasikalbame apie sūrį, jo skonį, gamybos procesus ir maistinę vertę, bet visuomet pritrūksta laiko pakalbėti apie labai svarbų produktą, kuris laikomas sveikatos eliksyru. Tai - išrūgos. Anksčiau tai buvo laikoma atliekomis, o dabar pripažįstama jų svarba ir maistingumas. Taigi, plačiau apie išrūgas.